Hjem Caravanlån
Sumo Finans er en gratis sammenligningstjeneste for lån. Vi hjelper deg med å finne den laveste renten når du skal låne penger. Bare skriv inn lånebeløpet og se hvilke banker som passer best til ditt lånebehov.
Ferien står for døren og du har lyst på en campingvogn. Et caravanlån, eller lån til bobil og/eller campingvogn, er et vanlig fenomen i Norge. Derfor har også bankene laget spesielle løsninger for caravanlån. Med vår anbudstjeneste, får du tilbud om lån fra en rekke banker helt uforpliktende, bare ved å bruke vårt søknadsskjema.
Å kjøpe en campingvogn eller en bobil er en relativt stor investering. Men det er også en god investering, for når du først har kjøpt caravanen, kan du nyte billige ferier i årevis fremover. En bobil vil for eksempel ikke synke like mye i verdi som en vanlig bil, og derfor vil lån til bobil og campingvogn være en bedre investering enn for eksempel et tradisjonelt billån.
Mange foretrekker samme campingplass som fast tilholdssted med vognen. Bli kjent med naboene og nyte samholdet, kjenne forholdene og vite hva du har i vente.
Mens andre velger å ta vognen og reise rundt, oppleve nye steder og nye mennesker.
Uansett, en flott ferieform, som er langt billigere enn å ta familien med på fly og hotellreiser.
Å kjøpe en campingvogn er en god investering. En investering som blir enda bedre når du får lån med lav rente.
Siden vi ikke tilbyr lånet til deg, men formidler lånesøknaden til bankene, kan vi ikke si med sikkerhet hvilken rente du blir tilbudt. Vi vet dog at de fleste får tilbud om lån fra i underkant av 7% effektiv rente.
Sumo Finans er ikke en bank, men vi formidler søknaden din videre til en rekke banker – minimum 10 stykker. Det gir mange fordeler – fordeler som lavere rente, tidsbesparelse og forenklet låneprosess. Alt dette kan du lese mer om nedenfor.
Med minimum 10 banker som konkurrerer om deg som kunde, viser all erfaring at lånet ditt blir billigere. Bankene bruker renten som konkurransemiddel, og når de vet at 9 andre banker gjør sitt beste for å få deg som kunde – da «spisser» de blyanten når de regner ut renten til deg.
Og lavere rente på caravanlånet, det betyr en billigere caravan.
Når du søker caravanlån via oss, søker du faktisk lån i minimum 10 banker. Etter at du har fylt ut vårt svært enkle låneskjema, tar vi nemlig din søknad og sender videre til bankene.
Så i stedet for å søke i minimum 10 banker, søker du kun ett sted.
Når du har søkt om caravanlån via vår tjeneste, vil du raskt begynne å få svar fra bankene. De første lånetilbudene vil tikke inn raskt. Slik at du kan få kjøpt campingvognen så raskt som mulig.
Men du skal ta deg tid til å vente på flere svar, for det er eneste måten du er sikret best mulig rente. Aller helst skal du vente til alle bankene har kommet med sitt lånetilbud.
Lånesøknaden din vil ligge hos oss, og svarene fra bankene vil også ligge i vår portal. Dermed har du alt samlet på ett sted og kan veldig enkelt holde oversikten. Og ikke minst, kan enkelt finne det billigste lånet.
Når du søker caravanlån via oss, er det helt uten forpliktelser. Du velger helt fritt om du ønsker å takke ja til en av lånesøknadene, eller takker nei.
Det er mange hensyn du skal ta når du kjøper caravan. Inngangsprisen for en gjennomsnittsvogn ligger på rundt 150 000 kroner så du skal ikke trå feil når du kjøper caravan.
Prøvekjør vognen – Ta med vognen på en kjøretur og se at den er funksjonell
Stor eller liten vogn – avhenger av om du vil bruke fast plass, eller reise rundt.
Sjekk for fukt og råte – Ta vognen til en forhandler og få den sjekket. Det koster lite sammenlignet med kostnaden ved et feilkjøp.
Sjekk for slitasje – Gå nøye over skuffer, skap, takluker og så videre. Se etter slitasje og se at alt virker som det skal.
Virker varmeanlegget, kjøleskap og kokeplassen – Varmeanlegget virker muligens på strøm, eller både strøm og gass. Kjøleanlegg og kokeplassen skal virke på både strøm og gass.
Vann og sanitæranlegg – Sjekk for funksjonalitet og etter lekkasjer
Fortelt – Sjekk at alt virker som det skal og se etter jordlag. Helst skal du sette opp teltet.
Kobling, hjul og dekk – Igjen, se at alt virker som det skal. Se etter skader eller merkelig slitasje.
Som du ser er det mange ting som skal sjekkes før du kjøper en campingvogn. Mye av det er teknisk, så vurder sterkt om du skal søke hjelp fra fagfolk som har erfaring i å se etter feil og sjekke funksjonalitet.